Tweelingzielen


Onderstaande ‘boodschap’ ontving ik tijdens mijn dagelijkse gesprek met mijn contacten in de zielenwereld. “Mijn zielenbroeders.” De persoonlijke stukken heb ik om privacyredenen eruit gehaald.

TWEELINGZIELEN

Een tweelingziel is een ziel die zich gesplitst heeft en los van elkaar evolueert. Tijdens de aardse ‘wedergeboortes’ is het de bedoeling dat de zielen zich verenigen. Deze zielen zijn voorbestemd om samen te smelten tot één. In de aardse stof komt de verbinding tot stand.

Tweelingzielen zijn in feite elkaars spiegel voor de ziel. De reflectie hierin is dusdanig groot dat er een proces ontstaat van aantrekken en afstoten. Met als enigste doel beide zielen verder te laten evolueren. Om de zielen te vereffenen zodat ze, in de zielenwereld, hoger op de zielenladder instromen. Normaliter evolueren tweelingzielen, zodra het proces van aantrekken en afstoten voorbij is, zelfstandig verder. Echter soms komt het voor dat beide zielen in de stof verenigd blijven omdat ze een gezamenlijke tocht, missie, vanuit de overlap van beide zielspaden, moeten volbrengen. Deze tweelingzielen zijn voorbestemd om de rest van hun aardse leven samen verder te evolueren. Het proces van tweelingzielen is niet eenvoudig. Je komt met de ziel in een ‘emotionele rollercoaster’ terecht die zijn weerga niet kent.

Jullie zoeken in grote getale jullie tweelingziel maar een tweelingziel valt niet te zoeken. De zielen vinden elkaar. Met onze hulp van bovenaf. Iets wat voorbestemd is, kan je niet afdwingen. Dat regelen wij. Het proces van tweelingenzielen is een moeizaam proces. Zwaar ook. Velen denken dat het vinden van een tweelingziel de ultieme Liefde is. In feite is dat ook zo. Het is de ultieme aardse liefdeservaring, zielservaring die een mens mee mag maken.

De hereniging is ongelofelijk prachtig. Maar het proces er omheen trekt een zware wissel op de relatie. Want de zielen willen, na unificatie, verder. Zich verder evolueren. En als dit niet in lijn met beider zielspaden ligt, wordt het ‘touwtrekken’.

De ziel wil bij de andere ziel blijven en samen verder evolueren maar de zielspaden zeggen veelal dat de zielen afzonderlijk verder dienen te evolueren. Dit maakt het proces soms erg moeizaam, pijnlijk en vol verdriet. Uiteraard is er anderzijds de herkenning, de aantrekkingskracht, van ziel tot ziel, de diepe zielsliefde maar ook de eenwording. De ‘vonken’ kunnen er vanaf vliegen en het kan een ontzettend mooie ervaring zijn. Kán want niet iedere tweelingziel is voorbestemd om in de stof gezet te worden. Want dit moet wél in het zielsplan zijn opgenomen anders gaat het ‘zielen herenigingsfeest’ niet door.

Dus jullie kunnen wel je hele leven op zoek gaan naar je tweelingziel en denken dat het de ultieme Liefde, liefdeservaring inhoudt maar dan vergeten jullie dat het, vaak en overwegend, een moeilijk proces kan zijn. En dat weten jullie, lieve kinderen, vaak niet. Hebben daar geen besef, geen benul van. Laat het gaan, laat het gaan. Het komt op je zielspad of niet. Als iets de bedoeling is en het past binnen de kaders van het zielsplan dan sturen en begeleiden wij dat. Als de hereniging een gezamenlijke (liefdes)taak is. Het heeft altijd met Liefde te maken.

In sommigen gevallen is de gezamenlijke taak gericht op het verspreiden van Liefde, strooien met de Liefde zodat anderen geïnspireerd raken hun hart te openen, vanuit gevoel en intuïtie te leven. En kwaliteiten en talenten in gaan zetten voor een mooiere wereld. Hun dromen gaan najagen. Dit is waar het om draait.

Liefde, meer Liefde, alles is Liefde.

In Liefde opgeschreven door Irmgard

 

YOU MIGHT LIKE THIS TOO!