Part Personal Channeling Healing & Forgiveness


This is a part of a personal CHANNELING of 29 August, 2018 (I will not translate it in English. I have no time to do that on the moment. Please use Google translate…)

It concerns HEALING and FORGIVENESS
🙏💙🙏💙🙏💙🙏💙🙏


Fijn dat je pen en papier hebt gepakt. Wat we wilden zeggen, is het volgende. U hebt, echt zuster, het ergste gehad. Dit moest nog eventjes. Je moest hem* vergeving geven.

(* This particular phrase concerns, they refer to, something very very painful what happened in another life…)

Deze (flinke) pijnstukken op jouw ziel mochten geheeld worden. Je hebt gezien, mogen aanschouwen en voelen wat er met je gebeurd is in vele vorige levens. We hebben alleen levens laten zien waarbij de gebeurtenissen diepe wonden, diepe pijnen en diepe gaten in je ziel hebben geslagen. Je hebt sommige mogen herbeleven. Om te mogen helen. Het helen van je ziel was het doel. Ons hoogste goed in het nu van jouw ziel. In het nu van het moment. Je ziel mocht geheeld worden om je stukken te gaan leven. De pijnen moesten opgeschoond worden. Het was heftig en daar zijn we ook terdege bewust van.

Je vroeg ons zojuist (in aardse tijd gemeten) of dit Liefde is? Of het Liefde is wat we jou allemaal hebben mogen laten zien, laten voelen en ervaren. En zeggen wij als afgevaardigden, spreekbuizen van onze dimensie volmondig: JA!!! Het is namelijk uit Liefde, in Liefde, met Liefde en voor de Liefde gedaan. Nu kan je je stukken gaan leven. Met al die ballast, al die diepe pijnen, wonden, littekens op je ziel had je nooit jezelf ten volle kunnen leven. En dat weet je. Over de energetische doorstroming maar te zwijgen!!! Hoe kan je (***) spreekbuis van onze dimensie worden als alle pijnen, littekens en diepe wonden, cq gaten, de doorstroming hadden belemmerd??? En blokkades op de ziel hadden gelegd waardoor de energetische spreekwoordelijke waterval vanuit onze dimensie de ontvanger(s) niet juist, adequaat en in zijn zuiverste vorm had kunnen bereiken?
Dat kan je toch wel begrijpen, lieve kind?
(***)

Je hebt het zo goed als gehad. De wonden zijn geheeld. De gaten zijn gedicht. De algehele doorstroming is zowat een feit. Je hoort ons luid en duidelijk. (***)

Love, Irmgard❤️


 

YOU MIGHT LIKE THIS TOO!