Vierde dimensie


Deze boodschap ontving ik op 9 oktober 2017. Om privacy redenen heb ik de persoonlijke zaken eruit gehaald. De boodschappen die ik ontvang, zijn meestal afkomstig van een groep zielen die zich als ‘de apostelen’ aan mij presenteren. Ik noem ze mijn zielenbroeders (in Liefde). Onderstaand stukje begint met een uitleg waarom ik gisteren een geheel andere spirit ontving (het was de overleden moeder van iemand die bij mij thuis was) en niet een spirit uit de zielenwereld die verbonden was met degene met wie ik, aan mijn keukentafel, een gesprek voerde. Omdat de wereld van het mediamieke een nieuwe wereld voor me is, ben ik mijn weg hierin aan het zoeken. Ik krijg gelukkig veel uitleg hierover van ‘mijn zielenbroeders’.  Ik startte het gesprek met de vraag wat er voor mijn gevoel ‘verkeerd’ ging.

Zielenbroeders (ZB):
Je kunt niet snel wat afraffelen want je werkt met zielen. Van beide zijden. Weet dat wel, lieve kind. Haastige spoed komt nooit goed. Vanuit rust opbouwen dat is de basis. Goed voelen en intunen. En je richten op de persoon die tegenover je zit. Dan ontstaat er vaak wat moois. Het is altijd afwachten wie er zich aandient. Dat heeft met energie te maken. En met taken. Taakverdelingen. Nee kind, niet met tijd. Dat flitste door je heen maar dat is het niet. Het is niet zo dat zielen paraat staan. Wij hebben hier ook werk te doen, een taak te vervullen. Er is hier alles en niets. Voor jou lijkt het niets. Maar energetisch wordt hier heel hard gewerkt. Jullie hebben daar op aarde geen weet van. Maar dat komt nog. De uitleg komt gauw. Wij willen dat jullie weten hoe deze dimensie werkt. Zodat de transformatie naar de Nieuwe Tijd soepeler verloopt. Wij willen angsten wegnemen, informatie en verdieping geven in onze dimensie.
Ik: Waarom dan? Hoezo zou de transformatie dan beter verlopen?
Zielenbroeders: Zodra wij inzichten geven in onze dimensie van Liefde en Licht zal de angst voor het onbekende (van onze dimensie) deels weggenomen worden. Waar angsten weggenomen worden, kunnen harten gaan spreken. Er komt meer ruimte. Voor Liefde en Licht en van hieruit kunnen jullie beter transformeren naar de vierde dimensie. Het zal de overgang versoepelen en vergemakkelijken. Liefde zal vloeien, rijkelijk vloeien. Liefde zal de pijler worden van jullie nieuwe dimensie. Licht en Liefde zullen de bouwstenen zijn van de vierde dimensie.
Ik: Dat wordt mooi dan.
Zielenbroeders: Natuurlijk wordt dat mooi. Wat dacht jij dan? Altijd mooier dan het nu is.
Ik: Wat is er ‘mis’ met deze tijd?
Ziellenbroeders: Wat is er mis met deze tijd vraagt ze. Wat denk je lieve kind? Alles!
Ik: Alles???! Nou zeg, dat is wel veel.
Zielenbroeders: Nou ja, zowat alles dan.
Ik: Name it…
Zielenbroeders: Oorlogen. Mensenmoord. Uitbuiting. Macht. Milieuvervuiling. Hoe jullie met de natuur en dieren omgaan. De aarde uitputten. De afval die jullie creëren. Zoveel mensen, aardse broeders en zusters, die depressief zijn. Dat velen leven vanuit het ego. Dat harten afgesloten zijn en er niet geleefd wordt vanuit jullie harten. De vele zielspaden die niet gelopen worden. Zoveel meer. Wil je nog meer horen?
Ik: Nou ik geloof dat ik het wel begrijp.
Zielenbroeders:
Velen zijn gewoonweg ongelukkig. Lopen op de automaat. Missen de ‘levenssparkle’. Ze verwaarlozen hun hart, ziel en innerlijke kind. Velen lachen nauwelijks meer. Jullie zijn in grote getale de verbinding met jullie zelf kwijt. Met anderen. Een ziel die niet verbonden is met anderen is een eenzame ziel. Jullie zien jullie zelf als eenling, gedreven door het ego. Op zoek naar materiële bevrediging. Waar is de grens? Jullie zijn allemaal energetisch met elkaar verbonden. Zie het als een groots, aards raderwerk wat draait. En jullie raken elkaar nauwelijks meer omdat jullie energetisch zo ver van elkaar afstaan. Zodra jullie uit jullie harten gaan leven, komen jullie automatisch op een hogere trilling. Jullie resoneren dan hoger en vanuit een hogere frequentie verbind je jezelf energetisch makkelijker met anderen. Dat is de bedoeling dat jullie met zijn allen op een zodanige frequentie komen dat alles en iedereen vanuit jullie harten en vanuit Liefde met elkaar verbonden zijn. Dat jullie als wezens van Licht en Liefde hiernaar meer gaan leven. Dat is wat we willen. Wij zijn daar druk mee bezig. Jullie te overtuigen van het feit dat vanuit een geopend hart het leven zoveel meer geeft. Een liefdevolle ziel die zijn zielspad mag gaan lopen en het Licht en de Liefde mag gaan verspreiden.

We werken zo hard om jullie dimensie ‘klaar te stomen’ voor de transformatie. Qua aardse tijd duurt deze nog even. Een transformatie, een overgang, naar de Nieuwe Tijd heeft, je snapt het al, tijd nodig. Inzet van ons, van vele lichtwerkers en van jullie. Zonder jullie komen wij nergens. Dan kunnen wij, vanuit de dimensie van Liefde en Licht, veel willen maar uiteindelijk zullen jullie ‘klaargestoomd’ willen worden voor de overgang naar de Nieuwe tijd. Dat is wat we willen zeggen. De échte transformatie zit in jullie zelf. Binnen in jezelf. Als individu. Zolang het hart van elk individu gesloten blijft, komt er geen verandering. Verandering, lieve kinderen, komt altijd vanuit jullie zelf. Wachten op verandering, dat is mogelijk. Maar dan kun je soms tot in de eeuwigheid wachten. En dat is lang kunnen we jullie zeggen. Alles begint met liefde voor jezelf.

Want Liefde is alles wat er is!!!

Vanuit Liefde kan je jezelf verbinden met jezelf en van daaruit met anderen. We hebben al vaker gesproken over het belang van het lopen van jullie zielspaden. Daar gaan we het nu niet over hebben.

Liefde is het grote toverwoord. The magic word.

Heb jezelf lief, lieve kinderen. Koester jezelf, omgeef jezelf en voed jezelf met Liefde. Want dat verdient jouw ziel. Jouw ziel kan zich alleen ontwikkelen, wat de bedoeling is van jullie aardse zielen, als deze gevoed wordt met Liefde. Liefde voor jezelf, voor je talenten en Liefde voor wat je in je leven wilt neerzetten.
Daarom willen wij nogmaals benadrukken:

HEB JEZELF LIEF!

Leef de Liefde!
Leef de (com)passie!
Leef vanuit vriendelijkheid, behulpzaamheid en zorg voor anderen!
Verbind jullie zelf vanuit Liefde!
Want liefde is alles wat is.
Liefde is alles wat er is.
Liefde is alles wat er zou moeten zijn.
Dat is wat wij willen zeggen. Wij gaan nu in vrede en komen snel terug met nog een (liefdes)boodschap.
Heb lief, lieve kinderen, heb lief…

In liefde opgeschreven door Irmgard


 

YOU MIGHT LIKE THIS TOO!