Innerlijk licht

Hoe vind je je innerlijk licht?

We hebben allemaal een innerlijk licht, een licht dat van binnen schijnt. Omdat het universum bij de geboorte van onze zielen ons een nieuw menselijk lichaam gaf, kregen we ook een deel van de twee belangrijke pijlers van de andere wereld. Van de dimensie van Licht en Liefde. Bij de geboorte zijn we zo puur en verlicht dat je ooit als mens kan zijn. Vanwege de geboorteplaats, onderwijs, levenskwesties en zoveel andere dingen, werden we steeds minder zuiver en verlicht zoals we zouden moeten zijn. Daar is niets mis mee. Dat heet het aardse leven. We kunnen niet van uw zielen (en harten) verwachten dat ze zo zuiver zijn als onze zielen. Gezien in het Licht en de Liefde van het Goddelijke Licht. We zijn daar bewust van.

Het is belangrijk om zo puur en liefdevol te blijven als je kan zijn. We weten dat wanneer het hart door levensomstandigheden of andere levenssituaties is gesloten, de bron van Liefde en Licht is gesloten. Het lijkt erop dat er een sluier over je hart ligt. Zelfs als het leven zo hard voor je was, vol pijn, verdriet en leed, dat er misschien een steen op je hart zou liggen. Of een rots. De toegang tot je hart is gesloten en je innerlijke bron van geluk, vreugde en vrolijkheid is geblokkeerd. Het is dan nauwelijks onmogelijk om je heldere glanzende Licht en Liefde binnen te zien. Dat is niet wat we willen. Dat is niet hoe we uw levens voorzien hebben.

Omdat het hart, als zetel en woning voor je ziel, helemaal niet bewolkt, gesloten of dicht moet zijn. Het doel van het leven is om door het hart te léven. Want als jullie harten zijn geopend, vind je jullie liefdevolle zielen binnenin. Deze zielen willen óók geleefd worden, weet je. Wanneer u alleen uw aanpassingen (de aardse lichamen) leeft, zullen uw aardse lichamen, met uw ego (gedachten) een leven in armoede inhouden. Armoede in de zin van (het ontberen van) Licht en Liefde. Ego’s domineren en overtreffen zaken van het hart. Daarom blijven we herhalen om uw leven door het hart te leiden. Omdat jullie harten de weg kennen. Het pad van je ziel.

Het hart als de stem van de ziel

Het hart spreekt ook tot u als de stem van uw ziel. Als je goed luistert en in grote stilte en bewustzijn ook, kan jouw hart echt tegen je praten. Het hart spreekt middels de intuïtie. De intuïtie is de stem van het hart. Het is niet moeilijk om deze kleine stem van binnen te horen. Het is vrij makkelijk wanneer u weet hoe u dit doet. Je zou dit elke dag kunnen oefenen. Door bewust te zijn van je adem. Je adem, vraag je nu? Ja, lieve kinderen, door je ademhaling. Als je in je lichaam ademt, rond de buiknavel en je langzaam in en uitademt, hoor je de intuïtie die tegen je spreekt. Hoe meer je oefent hoe beter het gaat! Zoals alles in het leven, moeten we zeggen. Meditatie is een geweldige oefening om te doen. Als u dit elke dag beoefent dan u zult ervaren dat het helemaal niet zo moeilijk is. Wij adviseren u dit allemaal. Een gesloten hart kan heel pijnlijk zijn, aangezien je nu je leven door de geest, het verstand, de ratio leeft. Omdat het ego, de geest, veel negatieve emoties heeft. Zoals angst, verdriet, pijn en ga zo maar door. De echte blije en gelukkige emoties worden door het hart geleefd! Komen uit het hart waar geluk, als voorbeeld, is een emotie die rechtstreeks uit een open hart komt. Als je met het hart leeft, merk je dat de stem uit je hart en ziel begint te spreken. Je zou kunnen beslissen om je door het leven door je intuïtie te laten leiden. Door deze waarheidsgetrouwe stem. Waarachtige stem? Ja, dat is zo. De intuïtie is de meest betrouwbare bron die je ooit zou kunnen vertrouwen. Omdat de intuïtie niets van je verbergt. Het is zo waardig en waarheidsgetrouw dat je het een prominente plek in je leven kan geven. Net zoals je harten en zielen.

De blauwdruk van het hart

Bij de geboorte ontvangt u een blauwdruk, de blauwdruk van uw zielen. Elke ziel, in uw aardse dimensie als in onze dimensie van Liefde en Licht, krijgt ook een taak. Denk niet dat het leven alleen gaat om het spelen, harteloze ambities en een beetje rondhangen. Neen kinderen, nee. Als u door dergelijke zaken wordt gedreven, mis je het punt in het leven. Het gaat allemaal om het leven te leven in overeenstemming met je zielen. Niets meer, niets minder. We kunnen dat niet genoeg benadrukken. En we blijven dit aan jullie vertellen. Herhalen dit keer op keer tot het moment dat je jezelf begint te realiseren dat dit het meest essentiële doel in het leven is! Het doel van je ziel leven. Voor de taak moet je leven. Zie de blauwdruk als een soort kaart, routekaart van je leven. Alleen het ‘hoofdgerecht’ (Irmgard: kaders) is erin opgenomen. Elke blauwdruk is uniek. Deze uniciteit is nodig omdat elke ziel zijn eigen innerlijke Licht en Liefde heeft. Deze taken zijn verschillend die overeenkomt met de plaats van de ziel op onze trap naar de hemel (Irmgard: zielenhemel). Dat is een ander verhaal om te vertellen. In het leven is het belangrijk om je taken te leren kennen, maar zolang je je leven niet vanuit het hart leeft, zal je nooit je ware weg van je ziel kunnen vinden. Omdat ego-minded mensen nooit door het hart, ziel en intuïtie kunnen worden aangedreven als ze hun harten gesloten houden.

Hoe vind je je weg naar het hart?

Misschien vraag je nu, dat is alles prima voor mij, maar hoe kan ik dit inzicht vinden om mijn hart te openen? Vaak dwingt het leven je steeds opnieuw om je hart te openen, je levensdoel te vinden en te beginnen het pad van de ziel te lopen. De ziel wil dat je (Irmgard: dit pad) volgt. Met het openen van je hart zelf kan je nog steeds niet horen of weten wat je ziel als taak heeft. Voor nu, in dit leven. Je hebt om een reden een aanpassing wat uit (sterren-)stof kwam. Het heeft een doel om te vervullen! Gedurende de tijd u niet bewust bent van wie u eigenlijk bent, de essentie van uw wezen met al die goddelijke geschenken die u heeft. We noemen het talenten, kwaliteiten en capaciteiten. Alle mensen hebben hun eigen ‘natuurlijke cadeaus’. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze talenten, zodat u ze kunt gebruiken voor uw levensdoel. Als u zich in essentie voelt, weet u wat deze unieke ‘cadeaus’ en kwaliteiten van u zijn. Dit zijn jouw dromen. Iedere mens heeft een droom of dromen. Dromen die ze willen volgen. Willen najagen. Vaak is er de geest (ego) die goed zegt dat je deze dromen niet kunt volgen door te zeggen ‘wie de rekeningen zal betalen?’ Kun je je (comfortabele) leven zo gemakkelijk opgeven? Om uw dromen te bewaarheiden, kunt u ook gevraagd worden om uw veilige comfortzone te verlaten. Je bent onzeker, onzeker over de toekomst. Hoe zit het met een falen? Kan ik fouten accepteren en fouten behandelen? Wil ik hier allemaal mee omgaan? Het ego reageert zeer snel op deze vragen. Wat, zal ik niet zeggen. Daarom is het leven vanuit het hart zo belangrijk. Echt zinvol! Het hart zal, in plaats vanuit je ego te denken, de dromen achtervolgen. De dromen willen worden geleefd! Ook door de ziel. Om zijn taak te vervullen. Als je echt klaar bent om vanuit het hart te leven, voel je het. Weet je dit. De intuïtie gaat voor u werken. Dit is zoals we dat doen.

De essentie van het leven

In het hele proces van het ontwikkelen van je ziel, dat is het hogere doel van het leven van het hart en het leven van het pad van je ziel die wil dat je dat doet, is het niet de bestemming wat telt maar de route die je neemt. De bestemming is onbelangrijk. De manier waarop u (Irmgard: het pad) beloopt, is belangrijk. Om je ziel te laten evolueren. Als de belangrijkste reden van het leven. Dat is de échte essentie van het aardse leven. Jouw leven. Zodra je (je pad) begint te lopen, je ‘route van de ziel’, krijg je hulp van ons. Je hele leven lang zal je worden geholpen door wezens van het Licht. Engelen, zielen uit onze dimensie en gidsen. Zij leiden u, ondersteunen u en zijn bij u tijdens uw verblijf op aarde. Soms kan je ons eigenlijk voelen of zien. We zullen altijd rond je heen zijn omdat onze dimensie niet ver weg is. We ‘wonen’ dichtbij, tussen en om jou heen. Als je je pad van de ziel hebt gevonden en je écht, Gods gegeven levensroute begint te lopen, zullen we je zo goed mogelijk helpen. We zullen u dagelijks steeds meer en meer helpen. De reden hiervoor is dat wanneer je eigenlijk ‘besluit’ om je dromen te volgen en je deze najaagt, je overgeeft aan het plan van je ziel. We zijn geactiveerd en andere zielen van onze dimensie zullen u langs de weg begeleiden. Om ervoor te zorgen dat je het pad volgt, wil je ziel je volgen. Het pad dat we willen (Irmgard: dat je zal) lopen. Dit is de grootste bijdrage die we kunnen leveren. Wij helpen u op verschillende manieren. Door dingen tegen je te zeggen. Zoals u de taal van uw hart nu weet, hoort uw intuïtie wat we u vertellen. Door mensen te ontmoeten die kunnen bijdragen aan jouw wezen en op jouw weg. We organiseren deze ontmoetingen eigenlijk. En de toevalligheden zijn helemaal niet toevallig! Deze worden synchroniciteiten genoemd. Het leven vanuit het hart, het luisteren naar je intuïtie en door de ziel aangedreven, zal de frequentie verhogen waarop je in het leven trilt. Deze hogere resonantie zal synchroniciteiten aantrekken. Hoe hoger je vibratie, hoe groter de ‘samenvallen’ (toevalligheden) die je aantrekt.

Leef je dromen

Op het moment dat je je leven leeft zoals je altijd al wilde, voel je je veel gelukkiger dan voorheen. Uw hart is ontstoken! Allemachtig prachtig! Als je begint te gloeien, zal je innerlijk ook levendiger voelen. De sprankel is er. Het leven is schitterend! Wanneer u door het hart gemotiveerd bent, is uw bedoeling altijd puur en vol liefde. Het innerlijke licht dat u heeft, zal schijnen. Langs het pad van de ziel zal je helderder leven en helderder schijnen. Probeer altijd je innerlijke licht te laten schijnen! Verzorg en voed je zielen! Zorg voor het kostbare bewustzijn van je innerlijke wezens. Door te luisteren naar of muziek te maken. Ga naar buiten, de natuur in! Omring u met de zuiverheid en liefdevolle wereld van de dieren en fauna. Beweeg! Verplaats je lichamen door te wandelen, sporten, of te dansen. Zing! Vibreer dat lichaam met je eigen stem. De innerlijke en buitenste stem. Om je ziel dagelijks te verlichten. Een hart gevuld met dromen wat waarheid is en een liefdevolle ziel die kan worden geleefd, zoals het bedoeld is. Dit is het grootste liefdesgebaar dat je zelf kunt maken en natuurlijk aan anderen. Hoe meer je je leven leeft in het Licht en met de Liefde zoals het opgelegd wordt van het begin, hoe meer kan je bijdragen aan onze wereld. Alles wat u doet in lijn met het doel van uw ziel, zal een bijdrage leveren “aan het grotere geheel”. Leven in de Liefde met het lichte, fonkelende Licht dat je bent, zal zich verspreiden als een druppel op het wateroppervlak. Het zal zo snel verspreiden! Dat is het effect van de liefde. Liefde is niet zo snel als het Licht, maar ben verzekerd dat Liefde op een wonderbaarlijke manier anderen, naast jezelf, zal beïnvloeden.

Liefde is magisch!!! Liefde is alles!!! Liefde is alles wat er moet zijn!!!

Dat is alles in het leven. Dat je je leven leeft in het Licht en de Liefde zoals het bedoeld is te zijn. Vanaf het begin. Maak jezelf gelukkig! Leef je leven door je harten, want het hart kent het pad van je zielen.

In Liefde, met Liefde en voor de Liefde opgeschreven door Irmgard

 

YOU MIGHT LIKE THIS TOO!