Aards genieten


Elke dag ontvang ik een boodschap. Voor mezelf. Voor de ander of een combinatie van beide. Ik heb contact met zielen in de zielenwereld welke ik ‘zielenbroeders’ noem. Zelf noemen ze zich ‘de apostelen’.

Zielenbroeders: We willen het vandaag over ‘aards genot’ hebben.
Ik: Dat willen jullie niet… (ik dacht wat krijgen we nou dus ik heb er aards genieten, uiteraard met toestemming, van gemaakt).
Zielenbroeders: Dat willen we wel. Je wilde dat we de onderwerpen uit zouden breiden. Nu bij deze dan.
Ik: En dan laten jullie me niet even wat weten?
Zielenbroeders: Dat doen we nu toch??!
Ik: Wat willen jullie kwijt over ‘aards genieten’?
Zielenbroeders: Weet je, lieve kind, hier is alles en tegelijkertijd niets. We kunnen alles visualiseren. Dat is zeker mooi maar het haalt het niet bij de aardse ervaring.
Ik: Waar doelen jullie op?
Zielenbroeders: Waar we het over willen hebben is dat jullie mensen zouden moeten doen wat jullie plezier geeft, happy maakt. Wat vreugde schenkt, jullie blij maakt. Meer lol in het leven geeft. Als we zo eens rondkijken, van bovenaf, linksom, rechtsom en tussendoor, zien we weinig mensen stralen van geluk.
Het lijkt of jullie in het aardse bestaan in grote getale jullie vreugde zijn kwijtgeraakt. Want zeg nu eens zelf wanneer heb jij voor het laatst gelachen?
Ik: Nou vandaag, heel even toen ik met mijn hond danste…

Zielenbroeders: Okay. Dat kan maar dat was het toch. Als wij zo rondkijken, jullie gadeslaan, lijkt de lol er bij velen er vanaf!!! Iedereen doet ‘zijn ding’ wat hij moet doen en velen kijken alsof ze diep ongelukkig zijn. Ze stralen allang niet meer. Wij doen ons best, jullie aardse zielen, zoveel mogelijk te helpen, ondersteunen en verlichting te brengen maar nog kijken velen alsof ze niet gelukkig zijn. Waar is de power, die sprankel in hun ogen gebleven? Dat ze nog zo enthousiast konden worden, zo blij als een kind. Waarom is deze sprankel van gelukzaligheid en blijdschap in de kiem gesmoord?
Wij zaaien en strooien met Licht en Liefde, boodschappers strooien hiermee, en nog zijn jullie in grote getale in de ‘ratrace’ van jullie aardse bestaan de levens sprankel verloren. Waarom dan, lieve kinderen, zijn jullie niet blij met jullie leven? Dat jullie ziel wederom in de stof is gezet. Genieten jullie niet meer van het leven? Verheugen jullie jezelf niet meer over de kleine dingen des levens die jullie dankbaar en blij stemmen? Legt de ‘aardse run’ jullie zoveel druk op? Zitten jullie dusdanig in een keurslijf geperst dat jullie niet meer kunnen bewegen? Niet meer kunnen lachen? Het is soms een saaie bedoening zo.
Wij, zielen van vanuit de andere dimensie, zien jullie racen zonder te weten waar jullie naar toe gaan. Of heen sjokken alsof de moed zodanig in jullie aardse schoenen is gezakt.
Jullie passeren elkaar zonder écht contact te maken. Het is ieder voor zich. Op een enkele uitzondering daargelaten. Wat maakt dat jullie als een soort ‘starre robots’ die op de automatische piloot jullie leven leiden. Waarom zijn jullie niet meer bewust dat de tijd op aarde zo beperkt is? Voor jullie het weten zit de ‘houdbaarheidsdatum’ erop. Willen jullie hiermee doorgaan?

Stap uit jullie keurslijven en ga doen wat jullie leuk vinden. Geniet! Leef! Straal! Heb plezier! Maak verbinding met anderen! Maak contact! Lach wat vaker! Ben blij! Gelukkig! Doe datgene wat je leuk vindt! Waar jullie ziel gelukkig van wordt. Dat is waar je hart bij ligt. Het aards genieten is een levenskunst. Deze kunst worden jullie nooit meester als jullie zomaar, sprankel loos, door blijven rennen. Ieder voor zich. Vanuit een ego wat jullie strak in de greep heeft.
Maak contact met jullie zelf en probeer meer vanuit jullie prachtige harten te leven. Voor jezelf. Voor de ander. Zodat jullie elkander tegemoet stralen. Als je de ander anders benadert, tegemoet treedt, heeft dat direct effect op de verbinding. Benader anderen vanuit jullie harten. Van ziel tot ziel en kijk wat het met je doet. Wat je voelt. Het lijkt wel of velen het voelen verleerd zijn. We weten dat het ego (vrijwel) niets met gevoelens heeft. Daarom is het essentieel als jullie gelukkiger, liefdevoller, blijer met meer vreugde in het leven willen staan dat jullie vanuit jullie harten gaan leven. Vanuit het hart gaan voelen. Wie je bent. Wat je wilt. Hoe je in het leven wilt staan en vooral wat je wilt uitstralen. Wat je wilt neerzetten. Kom uit jullie keurslijven en vindt die innerlijke sprankel. Die je als kind makkelijk(er) kan voelen…
Bezie jezelf als het Licht wat je bent, een kind van Liefde, en straal dan ook als zodanig. Geniet van jullie levens. Doe wat je leuk vindt. Wat je blij maakt. Zie de happiness terug te vinden of als je je eigen ‘sparkle’ al gevonden hebt, te behouden. Loop niet langer slaapwandelend door het leven. Blijf dicht bij jezelf en vraag waar je passies gebleven zijn. Waarom je (glim)lach is verstild… Waarom je je leven leidt op de manier die je nu doet en die je, in veel gevallen, verre van gelukkig maakt.
Maak verbinding met jezelf, luister naar de stem van je hart en probeer de vreugde te hervinden zodat jouw ziel weer gelukkig wordt en kan stralen. Kan genieten van het leven op jullie prachtige, veelzijdige aardbol. Sta open voor de ontelbare wonderen van het universum. Laat je verwonderen door al dat aardse moois. Laat je verwonderen over de verbinding die jij vanuit een geopend hart kan leggen. Met jezelf en anderen. Opdat JIJ gaat stralen! Gaat genieten van jouw leven. Datgene gaat doen wat jij leuk vindt en het aardse genieten weer herontdekt.
Doe eens wat leuks. Doe eens wat geks. Lach eens wat vaker. We zeggen niet dat het aardse leven één groot feest is of zou moeten zijn. Dat bedoelen we niet. Maar wat gelukkiger, blijer, vrolijker, sprankelender kan allemaal wel. Laat de keurslijven voor wat ze zijn, stap uit de ratrace die je rent. Dag in, dag uit. Vraag jezelf af waar je mee bezig bent. Ga in onderzoek met jezelf en vraag jezelf af “waar word ik nu écht gelukkig van. Blij van?” Doorgaan op de manier zoals je thans doet? Hoe lang houd je dat nog vol? Niet eeuwig, zoals wij. Jullie tijd is gelimiteerd. Weet dat wel, lieve kinderen.
Als je iets wilt veranderen, zal je dat in het NU moeten doen. Nu is altijd het moment. Dat is je kracht. Het NU. Dat is de plek om het te manifesteren. Te stralen en de sprankel weer in jezelf te vinden.
Loop niet weg van onze woorden maar laat ze bezinken. Wij zien dat jullie in grote getale ongelukkig zijn. In jullie levens. Variërend van werk tot bepaalde relaties toe. Kijk wat je kan doen om de happiness weer terug te krijgen. Zak van je verstand, ego, af naar het hart en luister wat deze krachtbron van Liefde jou te vertellen heeft. Vertrouw daarop. Er is niets waarachtiger dan jouw intuïtie. Weet dat wel, lieve kinderen. Ben bewust dat de meest ware authenticiteit hierin gelegen is.
Zie de intentie in jezelf te vinden. En vind jezelf als het ware opnieuw uit. Ga voor een nieuwe ‘ik’ geleid door je hart en ziel. Die weten de weg. Een weg die jou als aardse ziel velen malen gelukkiger zal maken. Dat je weer leert genieten van (de kleine dingen in) het leven. Vertrouw erop dat je hart jouw specifieke weg weet. Zie die sprankel in jezelf weer te vinden. Leef je leven op een manier die jij en je ziel graag zouden willen. Zie de essentie van je Zijn te vinden, de kern, en bouw vanuit daar je nieuwe ik op. Zonder ego. Transformeer en laat je Licht, als kind van Liefde en Licht, schijnen. Zodat wij, en al jouw aardse zusters en broeders, jouw Licht zien stralen. Fungeer als baken, en straal. Straal met jouw sprankel anderen tegemoet opdat eenieder met elkaar zal verbinden. Zodat uit verbondenheid jullie allen tezamen op een hogere trilling resoneren. Vanuit Liefde voor jezelf en voor de Liefde voor anderen.
Ben een gelukkig kind van Licht en Liefde. Voor jezelf en voor de Liefde voor anderen. Ben een gelukkig kind van Licht en Liefde. Dat is alles wat wij wensen. Dat is alles wat wij nu aan jullie willen zeggen. Wij gaan nu in vrede en zijn er snel weer met een boodschap voor jullie.

In Liefde opgeschreven door Irmgard

 


 

YOU MIGHT LIKE THIS TOO!