SOUL CONNECTIONS


Vanuit mijn ziel ben ik tot het mediumschap geleid. Om er te zijn voor de ander. Ik werk vanuit mijn heart & soul en laat me leiden door het Licht en de Liefde van the Spirit World.

Als medium ben je een schakel, ‘the messenger’ tussen de aardse dimensie en the Spirit World. Met spirits is communicatie mogelijk. Van ziel tot ziel. Omdat the soul na de dood verder gaat. Het ‘leven’ houdt namelijk niet op! No way! De essentie van wie je bent, jouw bewustzijn, leeft in deze prachtige dimensie verder. De communicatie van een overleden dierbare (de onstoffelijke ziel) loopt dan via het medium naar de aardse ontvanger (de stoffelijke ziel). Je connect souls met souls.

Het leuke van een sitting is dat je nooit weet wie er vanuit the Spirit World ‘aanschuift’. Op bezoek komt. Dat kan een overleden familielid zijn tot een studievriend toe die je slechts in het voorbijgaan gedag zei. Welkom in de ontelbare wondere wereld van het universum! Het is, kortom, van belang dat je een open mind houdt.

Hetgeen ik vanuit Liefde en Licht aan de ontvanger (degene die op consult komt) mag meegeven is vaak een liefdevolle boodschap, een steuntje in de rug uit Liefde of ze willen even van zich laten ‘horen’ dat het goed met ze gaat. Al met al de ziel komt speciaal voor jou om jou een message te geven. In Liefde, uit Liefde en voor de Liefde…

Liefs, Irmgard