MY HAPPY SOUL


Wie wil er nou geen HAPPY SOUL zijn? Gelukkig zijn? De happiness leven? Datgene doen wat je hart en ziel laat sprankelen…


Maar doe je dat eigenlijk wel? Kijk eens met een eerlijke blik naar jezelf en vraag je eens af of jij wel écht gelukkig bent. Ik bedoel geen oppervlakkig geluk. Of materieel geluk. Nee, ware happiness die tot in de diepte van je ziel reikt en op dat niveau geleefd wordt. Dat je essentie blij is. Dat jij gelukkig met jezelf bent, je pure jij leeft en jouw authenticiteit aanwendt en inzet om datgene te doen in het leven wat jou HAPPY maakt. Dat je vanbinnen sprankelt en dit innerlijke lichtje zoveel mogelijk wil delen. Dat de uniciteit van jouw ziel je ‘levensdoel’ wordt. Je kent jezelf, je geeft jezelf het respect, de waarde en Liefde die je ‘verdient’ en je bent OKAY met jezelf. Práchtig! Echt waar! Maar leef je zo? Of loop je al slaapwandelend mee in de ‘aardse rat race’ en ben je toe aan een ‘wake-up call’ om je wakker te schudden?

Als je bevestigend geantwoord hebt, nodig ik je vooral uit om op mijn site eens verder te lezen !

Ik ben in opleiding als medium en heb, doordat ik mijn wake-up call serieus heb genomen, mijn hart weten te openen. Sindsdien volg ik mijn ziel (mijn intuïtie weet de weg) en die heeft me aan het schrijven gezet, tot het mediumschap gebracht en ben ik staat prachtige channelings te ontvangen. En weet je? Mijn leven neemt elke keer weer verrassende wendingen omdat ik de uitdaging ben aangegaan! Nog steeds! Ik wist mijn angsten te overwinnen en durfde mijn comfortzone te verlaten. Het leven wordt alleen maar leuker! En mooier. Dat is interessant toch!

Iedereen zou HAPPY mogen zijn! Datgene doen waar je hart en ziel bij liggen. Ik wil graag mijn happiness delen. Dat doe ik middels mijn mediumschap, de channelings die ik mag ontvangen maar ook door mijn Facebook pagina’s.

Ik geloof dat je gelukkig(er) kan worden door jouw HAPPY SOUL te gaan leven! Because a happy soul blooms, shines & sparkles!

Irmgard