HEALING


Als mediamieke ziel kan ik je ook een healing geven. Direct, in aanwezigheid of op afstand via intentie of gebed.

Een healing kan verlichting bieden daar waar nodig is. Als Healing Medium ben ik slechts een channel, een instrument, voor de universele energie.  Die zelf zijn weg zoekt en jou, binnen de kaders van mogelijkheden, een healing biedt.

Hoe werkt een healing?

Een healing kan op vier manieren gegeven worden:

  • CONTACT HEALING. Je bent in dezelfde ruimte als ik en door mijn handen, uiteraard met toestemming, op je schouders of arm te leggen, zal de universele energie gaan stromen en daar healen waar nodig is.
  • PRESENT HEALING. Je bent in dezelfde ruimte maar ik  heb geen persoonlijk contact.
  • ABSENT HEALING. De healer is niet in dezelfde ruimte als de ontvanger en er is geen persoonlijk contact. De healer zend een liefdevolle intentie uit naar de Spirit World om de ontvanger een healing te geven. Dit gaat op afstand en het maakt niet uit waar ter wereld de ontvanger zich bevindt.
  • MAGNETISCHE HEALING. Dit is een vorm van healing waarbij je niet de liefdevolle intentie naar de Spirit World uitzend om de ontvanger een healing te geven. Je blend (mixt) jouw energie (jouw aura) met de energie van de ontvanger (zijn of haar aura).

In geval van een Contact, Present of Absent healing zend de healer een liefdevolle intentie uit naar de Spirit World, in gedachte of in gebed, om de ontvanger te healen. In feite blend ik mijn aura, mijn energie(veld) met jouw energy en nodig de Spirit World uit om jou een healing te geven. Mijn Spiritual healing team doet het werk. Ik ben, zoals gezegd een passieve tool, voor de spirituele, universele energy.